OM TUNG SÖMN & HIMMELSKA DRÖMMAR. DRÖMKAMELEN

Woogie

Senaste

Drömkamelen Woogie – en blogg om tunga fluffiga täcken och sömnen.
Fler artiklar kommer.

/Happy Fluffy Cloud

Att lova eller inte sova

Vi lovar att 2021 blir drömmarnas sömnen och vakenhetens år. Sov mer, var piggare däremellan! Övergläns alla med rosigare kinder och nya drömmar att följa. Godnatt!

Läs Mer »
Varm omtanke till dig själv och andra

Årets julklapp – varm omtanke!

Årets julklapp är varm omtanke. En stunds lugn och ro – en kopp kaffe ute i det fria eller en tidig kväll under ett duntäcke. Med bok, favoritpyjamas och timmar tillgodo. Att sova gott gör oss mjukare, snällare och kanske friskare! Ett riktigt mysigt flufftäcke kan vara precis vad som behövs för att ta sig den där tiden. Omtanke om dig själv och andra.

Läs Mer »
Ett fluffigt duntäcke i trädgården

Bondromantiska bolsterdrömmar

Ett stort fluffigt duntäcke är en omtyckt inredningsdetalj i sommartorpet.
För förutom att ett duntäcke reglerar värme och därför fungerar i skiftande temperaturer skapar det en ombonad och rustik stil i sovrummet.

Läs Mer »

Sommartäcke

Ett dunbolster passar faktiskt utmärkt i ett kylslaget sommarhus när havet slår mot klipporna utanför och stormen knackar på rutan. Känslan att svepa in sig i ett fluffigt duntäcke medan det sprakar i den öppna spisen gör stugans kalla golv till en snudd på sinnlig upplevelse!

Läs Mer »

Himmelska Drömmar om sömn med Happy Fluffy Cloud

Allt började med drömmen om den goda nattsömnen. Ett täcke som är mjukare och fluffigare än allt annat. Detta är traditionella dunbolster som du hittills endast kunnat uppleva i Alperna, täcken som omfamnar likt en varm kram och som skänker djup drömlik sömn.

Läs Mer »
sv_SESV_SE